Skip to content

Aan huis

Algemene informatie

Ga je op vakantie, een weekendje weg of kun je om een andere reden tijdelijk niet voor je kat zorgen? En wil je dat het je kat in deze periode aan niets ontbreekt? Wij hebben veel ervaring met katten en verzorgen je kat zo als dat hij/zij dat gewend is. Je kunt met een gerust hart van huis.

Werkwijze

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je interesse hebt stuur dan een bericht via de contactpagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Uiteraard kun je ook gewoon bellen of WhatsApp gebruiken.

Nadat je contact hebt opgenomen dan maken we een vrijblijvende afspraak. Tijdens dit bezoek maken we kennis met jou, de kat en het huis. We zetten de afspraken op papier en alles over de verzorging van de kat. Zo weten we allemaal waar we aan toe zijn. Eventuele andere zaken om de oppasperiode goed te laten verlopen worden besproken. Ook kun je aangeven en letterlijk laten zien waar we op moeten letten. Je ontvangt altijd een kopie van de gemaakte afspraken per email.

Wat doen wij?

Wat verwachten we van u?

Voorwaarden

Van jou wordt verwacht dat je kat(ten) gevaccineerd zijn tegen de kattenziekte en niesziekte. Ook is het belangrijk dat je kat ontwormt is en vrij is van vlooien. Dit is niet alleen voor jou en je kat belangrijk, maar ook voor het besmettingsgevaar voor de andere katten waar mee wij werken. Het hele vaccinatieverleden van de kat telt mee voor de beoordeling of je kat is gevaccineerd volgens de voorwaarden van Kattenhotel de Sprong.

Vaccinaties voor de Niesziekte en Kattenziekte zijn verplicht.
De niesziekte moet jaarlijks gegeven zijn en de kattenziekte moet ieder 2-3 jaar gegeven zijn. De Niesziekte moet jaarlijks gegeven zijn en de Kattenziekte moet ieder 2-3 jaar gegeven zijn. Bij elke reservering vragen wij van elke kat een kopie van het vaccinatieboekje om te bepalen of de vaccinaties voldoende zijn voor de oppasperiode.

 -De niesziekte: tenminste 3 weken voorafgaand aan de oppasperiode en niet ouder dan 11 maanden op de dag dat je weer thuiskomt.

-De kattenziekte: tenminste 3 weken voorafgaand aan de oppasperiode en niet ouder dan 2-3 jaar op de dag dat je weer thuiskomt.

Let op! Als je kat een aantal jaar niet meer is gevaccineerd dan is een boostervaccinatie noodzakelijk. Je hebt dan in totaal 6 weken nodig om aan de vaccinatie eisen te voldoen. Dat betekent dat je minimaal 6 weken vóór de start van de oppasperiode naar de dierenarts moet gaan. Vanaf 3 weken na de vaccinatie is de bescherming optimaal. Bij vaccinaties korter dan 3 weken voor de start van de oppasperiode kunnen wij niet komen om je kat te verzorgen. Bij vragen en/of twijfels over de vaccinatiestatus neem dan contact met ons op.

Het toedienen van medicatie is geen probleem. Graag ontvangen we van te voren alle belangrijke informatie.

 

 

Tarieven

Tijdens het kennismakingsgesprek leggen we uit wat je van ons mag verwachten. Extra werkzaamheden, die buiten het normale tarief vallen, worden besproken en vastgelegd in het contract. Zo weten we allemaal waar we aan toe zijn.

Regio 1

17,50
0 - 10 Km
Het tarief is per bezoek en inclusief reiskosten.

Regio 2

18,50
10,1 - 15 Km
Het tarief is per bezoek en inclusief reiskosten.

Regio 3

19,50*
15,1 Km en verder *vanaf
Het tarief is per bezoek en inclusief reiskosten.

Sleutelservice

Tijdens het kennismakingsgesprek maken we afspraken over de sleutelservice. Sleutels worden nooit voorzien van naam of adres, zodat ze niet naar je huis herleidt kunnen worden (wij labelen de sleutel met de naam van je kat)
Het door ons ophalen van de sleutel kost €7,50. Het terugbrengen van de sleutel door ons kost €7,50. Als je er voor kiest de sleutel zelf te brengen en na de verzorgperiode weer op te halen worden uiteraard geen kosten hiervoor in rekening gebracht.

* Ophalen en terugbrengen sleutel regio 2 is €10,00.

* Ophalen en terugbrengen sleutel regio 3 is €12,50.

Annuleringsservice

Het kan altijd zo zijn dat je vakantie niet doorgaat.
Ondanks dat annuleren tot twee maanden voor vertrek vrijwel kosteloos is, is zelfs deze termijn niet voor alle annuleringen haalbaar.

Hoe graag we het ook zouden willen om coulanter met deze annuleringsregeling om te gaan, dat gaat gewoon niet.
Kattenhotel de Sprong is een klein hotel en heeft daarnaast een oppas aan huis service. We hebben voor gereserveerde plekken aan anderen vaak nee verkocht en kunnen we op korte termijn die plek ook niet meer opgevuld krijgen.

Om dit probleem voor beide partijen op te lossen bieden we naast de vaste annuleringsregeling een extra annuleringsservice aan.

Met een annuleringsservice kun je vooraf altijd annuleren, ongeacht de reden.
Bijvoorbeeld bij ziekte of overlijden van je kat (maar ook van jou zelf of een familielid), een negatief reisadvies, maar ook als je kat vlak voor je vakantie de benen neemt.

Voor de annuleringsservice berekenen we 10% van de totale kosten.

Wanneer je annuleert ontvang je de kosten van de oppasperiode, min €25,00 euro administratiekosten retour op je rekening. Het spreekt voor zich dat de kosten van de annuleringsservice niet terugbetaald worden.

Op het reserveringsformulier kun je aangeven of je de annuleringsservice erbij wilt boeken. Op de factuur bij de bevestigingsmail staan de kosten voor deze service apart vermeld.

Je kunt annuleren door te bellen, mailen of een whatsapp bericht te sturen naar Kattenhotel de Sprong.

De annuleringsservice kan tot 7 dagen na de reservering afgesloten worden.
Reserveringen binnen twee maanden voor aanvang van de oppasperiode (hotel of oppas aan huis) komen ook in aanmerking voor de annuleringsservice. Alleen dan sluit je de annuleringsservice meteen af bij de reservering.

Het verzetten van de reservering, als deze geheel in een andere periode valt, wordt gezien als een annulering. Je kunt dan opnieuw een reservering maken waarbij de annuleringsservice afgesloten kan worden.

Reeds gestarte oppasperiodes kunnen niet meer geannuleerd worden.

De annuleringsservice is niet verplicht.
Indien geen gebruik wordt gemaakt van de service geldt zonder uitzondering de annuleringsregeling zoals vermeld in de Algemene Voorwaarden van Kattenhotel de Sprong.

pexels-kelvin-valerio-617278
pexels-ihsan-adityawarman-1056251
pexels-tranmautritam-2194261
foto.webp
pexels-inge-wallumrød-126407
pexels-marcus-pinho-923360

Logeren & Herstellen

In een volledige nieuwbouw accommodatie in Nederweert (Midden-Limburg, nabij Weert) hebben we, samen met de architect, in het kattenhotel gestreefd naar maximaal comfort voor onze gasten. Uw kat verblijft in Kattenhotel de Sprong in een sfeervolle ambiance in een eigen luxe suite, waar een dekbedje met een gestreken overtrek voor hem of haar klaarligt. Natuurlijk is er voor de gasten van Kattenhotel de Sprong ook een boeiende speelkamer, waar ze alleen (of met hun huisgenootjes) zullen vertoeven.

SUITE 1

Sam vit, nem sum re dolorrorro ex exped molupta epellab ipsam quisquati illiam nonet escia nos que rehenem explacc atecatem niendig nienis aliciantur? Gias dolut rem quiandene es sernatem quid quo quisqui audisti onsequam, sent lignimi, et aliatqu idunti sam aspera elia sus voluptatio. Rehenduci odio

SUITE 2

Sam vit, nem sum re dolorrorro ex exped molupta epellab ipsam quisquati illiam nonet escia nos que rehenem explacc atecatem niendig nienis aliciantur? Gias dolut rem quiandene es sernatem quid quo quisqui audisti onsequam, sent lignimi, et aliatqu idunti sam aspera elia sus voluptatio. Rehenduci odio

SUITE 3

Sam vit, nem sum re dolorrorro ex exped molupta epellab ipsam quisquati illiam nonet escia nos que rehenem explacc atecatem niendig nienis aliciantur? Gias dolut rem quiandene es sernatem quid quo quisqui audisti onsequam, sent lignimi, et aliatqu idunti sam aspera elia sus voluptatio. Rehenduci odio