Skip to content

FAQ EN

Vraag & Antwoord EN

Heeft u na het lezen van de website nog vragen? Misschien staan ze hieronder bij. Klik op een vraag om het antwoord te kunnen lezen. Staat uw vraag er niet bij of een van de antwoorden niet helemaal duidelijk, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ja, we staan officieel ingeschreven met ons bedrijf. Het inschrijfnummer is:

We werken met een aantal oproepkrachten die bij grote drukte of ziekte graag taken van ons overnemen. Er zal dus te allen tijde iemand voor uw kat zorgen!

Voor ons is dat geen enkel probleem. Indien u ’s ochtends een berichtje stuurt dat u dezelfde dat nog thuis komt, zal die dag ook niet meer berekend worden.

Dat is afhankelijk van de katten. De ene kat wil graag knuffelen terwijl de andere kat pas durft te gaan eten als we weg zijn. We houden dus rekening met de wensen van de kat. Het bezoek duurt maximaal een half uur.

Ook tijdens uw vakantie mag de kat naar buiten. Het komt wel eens voor dat we de kat dan niet thuis treffen, maar de meeste katten herkennen al snel het geluid van de auto en komen meteen naar binnen.

Als uw kat ziek wordt, nemen we natuurlijk altijd eerst contact met u op. In principe zullen we een afspraak regelen bij uw eigen dierenarts. Mocht u (nog) geen dierenarts hebben, dan zullen we in overleg met u zelf een dierenarts kiezen.